Uslovi kupovine

Uslovi korišćenja i prodaje

Ovim se uslovima utvrđuje postupak poručivanja, plaćanja, isporuke i reklamacija proizvoda koji su ponuđeni na www.svicomm.me internet stranici. Prodavac je Svicomm D.O.O., a kupac je posjetilac ove stranice koji popuni elektronsku porudžbinu, pošalje je prodavcu te izvrši plaćanje pouzećem ili preko računa. Prodavac se obavezuje isporučiti proizvod koji je tehnički ispravan i odgovara opisu proizvoda navedenom na www.svicomm.me. Slika koja ilustrije proizvod na Internet stranici ne mora odgovarati stvarnom izgledu proizvoda pa je kupac zbog toga ne može reklamirati. Besplatna dostava na porudžbinu veću od 30€. Dostava je moguća isključivo na teritoriji Crne Gore za sve gradove.

Poručivanje

Kupac poručuje proizvod ili proizvode putem elektronskog obrasca. Kupcem se smatra svaka osoba koja elektronski poruči barem jedan proizvod, popuni tražene podatke i pošalje porudžbinu. Sve cijene izražene su u evrima(€), sa PDV-om. Roba se poručuje elektronskim oblikom, pritiskom na određeni proizvod te postavljanjem istog u elektronsku korpu. Roba se smatra poručenom u trenutku kada kupac odabere i potvrdi način plaćanja.

Isporuka

Poručeni proizvodi pakuju se na način da tokom uobičajene manipulacije ne budu oštećeni. Prilikom preuzimanja kupac je dužan provjeriti stanje pošiljke i u slučaju oštećenja odmah reklamirati proizvod dostavljaču. Ako kupac ne primi robu, ili obavještenje o isporuci u očekivanom vremenu, kupac ima pravo o tome obavijestiti prodavca kako bi se preduzele radnje pronalaska pošiljke ili kako bi se poslala nova pošiljka. Prodavac se obavezuje poslati pošiljku kupcu onog trenutka kada dobije potvrdu o porudžbini. Nakon primanja te potvrde prodavac se obavezuje poslati pošiljku u roku do 5 (pet) radnih dana. Nedeljom ne vršimo isporuku robe. Dostava se vrši do ulaza u stambeni objekt željene adrese. Ukoliko se radi o stambenoj zgradi, dostavljač nije dužan nositi robu do sprata na kojem se nalazi kupac već do ulaza u zgradu. Za poručenu robu dostava se vrši i ne naplaćuje se za sve gradove ukoliko je ispunjen uslov o minimalnoj porudžbini. Molimo kupce da prilikom plaćanja pouzećem pripreme tačan iznos računa.