O nama

Preduzeće “SVICOMM” DOO Budva je osnovano 1993. godine. Od svog početka pa do sada posluje kao porodična firma, koja se bavi prodajom školskog i kancelarijskog materijala. U velikom izboru proizvoda pronaći ćete sa lakoćom ono što Vam je potrebno. 

Nakon dugog niza godina, napornog rada i uspješnog poslovanja preduzeće “SVICOMM” DOO je postalo jedan od vodećih uvoznika i distributera školskog i kancelarijskog materijala. Naš uspjeh govori za sebe, u svom sastavu preduzeće “SVICOMM” sada ima 11 knjižara na teritoriji Crne Gore i veleprodaju u Radanovićima, Opština Kotor.


Znajući sve potrebe jedne porodične jedinice u Crnoj Gori, godina smo se trudili da usaglasimo ono što se može pronaći u našim knjižarama sa potrebama društva. Naš uspjeh je evidentan u godinama trajanja, i velikom broju stalnih klijenata. 


Da bi se postarali da naši budući kupci zaista mogu pronaći ono što traže u svom asortimanu nudimo robu poznatih Evropskih brendova, čija je karakteristika najbolji odnos cijene i kvaliteta. Zastupnik smo sledećih brendova : Target, Fila, Milan, Apli, Educa, Exacompta, Clima, Schneider, Global Notes, Uni ball, Scricss, Roncato…